Jozan maharaja lawak mega 2012 – episode 1

Maharaja lawak Mega 2012 musim ke 2 kembali lagi dan episod 1 sudahpun berakhir semalam di Astro Warna. Niat di hati memang nak tengok depa ni malawak depan tv tapi apakan daya, tempat aku tu tidak ada Astro. Kalau ada apa-apa rancangan menarik selain saluran percuma terus saja tengok melalui online. Sekarang nak tengok movie semuanya main download sahaja.

Kepada yang terlepas menonton Maharaja lawak semalam, Astro gempak juga menyediakan siaran ulangan Maharaja Lawak Mega percuma di sini.

Maharaja Lawak Mega 2012 musim ke 2 bermula semalam, 16 November 2012 setiap Jumaat jam 10 Malam dan korang boleh menonton rancangan ini secara live di Astro Warna (132), Astro Mustika HD (134) dan Astro On-The-Go!

Okeylah kawan-kawan, tanpa membuang masa, jom layan video jozan maharaja lawak mega 2012 episode 1 di bawah ni;

Jozan Maharaja Lawak Mega episode 1



Maharaja Lawak Mega Full Episode Video

p/s: Semoga terhibur dengan gelagat mereka, memang kelakar habis dan satu permulaan yang baik.

28 thoughts on “Jozan maharaja lawak mega 2012 – episode 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>