[Gambar] Ahmad Faiz Pelajar Istimewa

Sk.Kubang Kerian 1 telah berjaya menampilkan salah seorang pelajar istimewa( Kurang upaya) mencapai kejayaan yang cemerlang dalam Ujian Percubaan UPSR yang diadakan pada 16,17 dan 18 Ogos 2010 baru-baru ini.

Pelajar yang dimaksudkan ialah Ahmad Faiz b.Ibrahim.Beliau berjaya mendapat 4A dan 1B.
Dengan keadaan dirinya yang hanya menulis menggunakan tangan yang terpaksa diampu dengan mulut dan tidak dapat berjalan,kejayaan ini adalah dianggap kejayaan yang cemerlang oleh Unit Kecemerlangan Akademik Skkk1.

Tuan Guru Besar,Hj.Mohamed B.Che Noh dan Puan PKP Puan Wan Rosnani Wan Hamat, menyifatkan kejayaan Adik Ahmad Faiz ini adalah satu hadiah yang istimewa buat Skkk1 dan ibubapanya.

Semoga kejayaan dalam ujian percubaan ini akan terus dikekalkan dan lebih cemerlang lagi dalam peperiksaan UPSR nanti.Segunung tahniah dari warga Skkk1 buat Adik Ahmad Faiz b.Ibrahim atas kejayaan ini.

Teruskan berusaha dan hadapi segala rintangan dengan penuh ketabahan.Kejayaan ini sudah seharusnya menjadi obor pembakar bagi semua bakal calon UPSR 2010 ini….

Beberapa gambar istimewa beliau,

Kepayahan Ahmad Faiz tidak menjadi halangan untuk berjaya….

Dengan menggunakan mulutnya,Adik Ahmad Faiz memebelek kertas…..

Tangan beliau hanya sebagai pengampu pensel sahaja…beliau menolak pensel dengan menggunakan mulut….

Aksi Adik Faiz semasa menulis….

Kuatkan semangatmu…Good Luck!

Gambar Dari SK Kubang Kerian 1.blogspot.com

10 thoughts on “[Gambar] Ahmad Faiz Pelajar Istimewa

  1. Good luck little brother…
    all the best…
    satu contoh kejayaan tidak datang bergolek…
    kalau yang kurang upaya tu boleh berusaha bersungguh-sungguh mencapai kejayaan, kenapa kita yang cukup segala sifat tidak boleh???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>