(Gambar) Alexander sah anak kandung Ronaldo dengan Ms Michele Umezu!

ALEXANDER (kanan) memiliki wajah iras Ronaldo.comelnya…..!

Selepas menjalani ujian DNA beberapa hari yang lalu, bakas pemain Barca,Inter dan Real Madrid juga pemain bola sepak dunia, Ronaldo, akhirnya mengakui bahawa seorang budak lelaki di Singapura berusia lima tahun bernama Alex, memang anaknya.Patutlah,Tengok gigi depan depa pun sama :)

Keputusan ujian DNA yang diterimanya mengesahkan mereka ada sepadan di segi biologi dan dengan itu Ronaldo menerusi twitter, menulis sesuatu yang menggembirakan ibu kanak-kanak itu, Michele Umezu, 28.

Tulis Ronaldo: “Alex is my son, the brother of three more beautiful children like him. And i always be a father to all the pleasures and duties. Welcome”

Michele sebelum ini mendakwa dia mempunyai hubungan intim dengan Ronaldo sejak meraikan kejayaan Brazil sebagai juara Piala Dunia di Tokyo Jepun pada 2002.

Bagaimanapun, hubungan lebih intim mereka lebih banyak berlaku pada 2004 sehinggalah dia mengandungkan Alex, kanak-kanak lelaki yang kini bersamanya di Singapura. Michele adalah model sambilan dan boleh dikatogerikan sebagai boleh tahanlah!

P/S:Adakah Alexander bakal bermain untuk pasukan Singapura di Worldcup Qatar 2022 nanti? buli jadikan hehe…

Mesti ada bakat main bola suatu hari nanti budak tu kan..biasalah bapa rintik anak burik :)

38 thoughts on “(Gambar) Alexander sah anak kandung Ronaldo dengan Ms Michele Umezu!

  1. Kawin means commitment. Susah tu bagi pemain bola. Nanti nak cucuk sana sini ada yg komplen(bini). Pastu jadi kes kena pi court. Kalau bercerai kena bayar juta2 pembahagian harta. Baik bela gitu je. Itula gaya hidup org berduit dan nilai agama yang kurang(aku tidak maksudkan bukan islam sebab yg islam pun dah ramai mcm tu) Nauzubillah,

    Tapi alasan dia kat tweeter mmg best “to all the pleasures and duties”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>